Artboard 1

Sneller
dan het
licht...

Lekker
flexibel...

Overal
een idee
voor...

Volgens
de laatste
trends...

Passie
voor
design...

Creatieve
duizendpoot...

Welkom bij Creative Cocktail

Fijn dat je er bent en nog fijner als ik binnenkort voor jullie mijn blender mag aanzetten. U bent bij Creative Cocktail aan het juiste adres voor het ontwerp van een (nieuwe) huisstijl, logo, website, brochure, magazine, reclame filmpjes, powerpoint presentatie, social media, verpakkingen, etc. Eigenlijk kun je alles wel in de blender gooien van deze creative duizendpoot. Opgericht in 2012 met als doel om op een creatief eigenzinnige manier te mogen werken voor mensen & bedrijven. Out of the box en verrassen zijn woorden die ik graag elke keer weer wil waarmaken. En om dit te kunnen bereiken, beginnen we altijd samen. Een goede brainstorm met elkaar als basis; laat daarna de blender maar draaien.

Benieuwd wat Creative Cocktail allemaal al heeft mogen ontwerpen? Werp dan een blik op mijn portfolio. Of wil je een afspraak om te kijken wat we voor elkaar kunnen doen? Stuur dan een mail naar dick@creativecocktail.nl of bellen mag uiteraard ook 06-18550185.

Mag ik jullie tot slot ook heel even wijzen op het kopje ‘Perfect Art Shop’? Naast mijn dagelijkse grafische werk komt er namelijk ook geregeld kunst uit de blender. Er staat niet alleen kunst van Dick Kuyten op Perfect Art Shop, maar het is ook een platform voor andere kunstenaars; we hebben inmiddels 9 guest artist! Uiteenlopende schilderijen en tekeningen geprint opmbrushed aluminium in diverse formaten.Neem een kijkje en kijk of er iets voor op uw muur bij zit.

Perfect Art

Hier ziet u een greep uit de kunst van Dick Kuyten. Origineel en geprint op brushed aluminium, bekijk het op www.perfectart.nl

top